Pravá čokoláda 72% s medom a peľom

12th október, 2016 / Žiadny komentár

Všetko je pripravené, teraz to už môžeme rozhlásiť  – pod značkou Pleva sa do výroby spúšťa unikátna čokoláda dosladená medom, so včelím peľom, materskou kašičkou či pergou.

S myšlienkou vyrábať vlastný typ čokolády sladenej medom sa výrobca pohrával už od 90. rokov. Konečne sa podarilo nájsť niekoho,  kto vyrába priamo z kakaových bôbov nie len z kakaového masla alebo z odniekiaľ dovezenej kakaovej hmoty. Niekoho s kým je Pleva na jednej vlne kvality prírodných produktov.

 Táto čokoláda je poctivá ručná práca, ktorou sú chlapci z Jordi’s známi. Kakaové bôby si sami triedia, poctivo pražia v celku v bežnej teplovzdušnej rúre, s láskou formujú a ručne balia. Aj napriek tomu, že produkcia sa nedá porovnať s linkovou veľkovýrobou, kvalita je tu bezkonkurenčná. Za všetko hovorí vysoké hodnotenie londýnskej Academy od Chocolate.28187ed0a7d4b629b8ab149b6c7985f2

Konečne nájdení ! …a tak sa mohlo začať s prípravou unikátnych príchutí. Čokoláda neobsahuje cukor, je dosladená, ako inak MEDOM. Po dlhom testovaní sa do výroby spúšťajú tieto 4 druhy čokolád:

60% mliečna čokoláda s medom a pergou

72% čokoláda s medom a materskou kašičkou

72% čokoláda s medom a peľom

90% čokoláda s medom a pergou

Bez preháňania môžeme povedať, že sa jedná o jedny z najunikátnejších čokolád. Med dodáva čokoláde zaujímavú dochuť a peľ alebo materská kašička jej dávajú nenapodobiteľný charakter.

Ochutnajte niečo výnimočné !


Pridaj komentár